Yale nutikas kapilukk

73.20 

30-päeva odavaim hind: 50.00 

SKU: 05-SCL1-0-00-50-11 Category:

Description

Yale nutikas kapilukk

Lihtne paigaldada ja kasutada ning täielikult peidetud Yale nutikas kapilukk paigaldatakse kappidele ja sahtlitele asjade turvaliseks hoiustamiseks.


Ülikompaktne Yale nutikas kapilukk, mis pilgu eest täielikult peidetud, paigaldatakse enamiku ühe- või kahepoolsete uste ja sahtlitega kappidesse. Patareitoitega saate luku hõlpsalt paigaldada kaasasoleva riisvara ja teibiga. Kui teie nutikas kapilukk on paigaldatud, laadige alla Yale Home rakendus ja järgige kodu loomiseks ja uue seadme seadistamiseks rakendusesiseseid juhiseid.

Kui olete lapsevanem, kes üritab neid väikseid käsi tööriistadest, alkoholist või ravimitest eemal hoida, saate kasutada Yale nutikat kapilukku oma kodu lastekindlaks muutmiseks. Ükskõik, kas töötate kodus, üürite välja oma puhkemaja või jagate korterit, nutikas kapilukk aitab teil hoiustada olulisi dokumente, sülearvutit või muid isiklike esemeid. Võite kindel olla, et teie esemed on nutika kapiluku automaatse lukustusfunktsiooniga alati turvaliselt hoitud.

Nutikas kapilukk töötab koos häälassistentidega, nagu Amazon Alexa, HomeKit ja Google Assistant, võimaldades juhtida teie kappi või sahtlit lihtsa häälkäsklusega. Amazon Alexa ja Google Assistant vajavad Yale Connect Wi-Fi Bridge juhtimisseadet.

Omadused:

  • sobib köögikappidele või lauasahtlitele
  • töötab läbi Yale Home rakenduse kasutades Bluetooth (4.2 – 2.4 GHz) või Wi-Fi
  • Wi-Fi-ga töötamiseks on vajalik Yale Connect Wi-Fi Bridge (ei kuulu komplekti)
  • mõõdud: 47,6 x 41,3 x 50,8 mm
  • patareitoide 3V Lithium CR2
  • kaal: 60 g


Tarneaeg lattu on ligikaudu 5 tööpäeva.


Piltidel on illustratiivne tähendus


Tähelepanu!

Käesolevaga anname teada, et Yale Access rakendus lõpetab töötamise. Parema teenuse pakkumiseks tuleb kasutusele uus rakendus – Yale Home.

Rakendus Yale Home on saadaval alates 17. maist 2023! Yale Access rakendus lõpetab töötamise 1. juulil 2023.

Yale Home rakenduse kasutamise alustamiseks on vajalik laadida alla uus rakendus ning sisse logida oma olemasoleva Yale Access kasutajaandmetega. Kõik seadmed ja andmed tuuakse sisselogimisel automaatselt üle uude rakendusse. Yale Access rakenduse võib seejärel oma telefonist eemaldada.

Muudatus puudutab tooteid Yale Doorman L3/L3S, Yale Linus ja Yale nutiseif. Kõiki praeguseid kasutajaid teavitatakse antud muudatusest SMS-i ja Yale Access rakenduse kaudu.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

You may also like…