Assa Abloy uksehing 3244-115 mm

15.68 16.78 

Price in the last 30 days is the same as current

Assa Abloy Palmett Lukud

Kirjeldus

Assa Abloy uksehing 3244 siseustele

Hinge kõrgus 115 mm, parem/vasak käelisus.


Assa Abloy hinged on vastupidavad ka sagedasele ja pikaajalisele kasutusele, vajades vaid minimaalset hooldust. Tugevdatud terasest hingetapi ots on kergelt sfäärilise kujuga, mis muudab hingede poolest ukse kergesti avatavaks ka lastele ja vanuritele. Hingetapi väljaulatuv osa on lühike, mis võimaldab ust kiiresti ja lihtsalt hingedele asetada (teeb ukse paigalduse mugavaks). Kasutatakse sellist kinnitusviisi, mis välistab hingetapi iseenesliku irdumise hingelehe küljest. Hingede määrimiseks võib kasutada Assa lukurasva.
Assa Abloy pakub hingesid erinevatesse kasutuskohtadesse alates mööblist ning kergetest ustest ja akendest kuni väga raskete ning tiheda kasutusega usteni.
Vaheseibid hingedele on mõeldud ukse tõstmiseks. Vaheseibi saab kasutada hinge tõstmiseks kuni 3 mm, asetades vaheseibi hingetapi peale. Ühe seibi paksus on 1 mm.

Hingede käelisus

Kasuta paremakäelisi hingi paremakäelistel ustel ja vastupidi. Lihtne reegel ukse käelisuse määramiseks: seisa näoga suletud ukse poole ukse sellel küljel, kus näed uksehingede selgi. Kui need jäävad ukse paremale küljele, siis on uks paremakäeline, kui aga vasakule, siis on uks vasakukäeline.

Tähelepanu! Teatud toodete tellimisaeg võib erineda e-poe lubatud tellimisaegadest

Lisainfo

Käelisus

Parem, Vasak

Brand

Assa Abloy

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.

Sulle võib meeldida ka…