Tähtis üldinfo ASSA ABLOY lukuraamide kohta

0.00 

Price in the last 30 days is the same as current

Assa Abloy Palmett Lukud

Description

Assa Abloy lukuraamid – üldinfo ja viited

Siit lehelt leiad üldinfo järgmiste lukuraamide kohta:  Connect, Classic, Classic kitsasprofiil lukuraamid, lukuraamid evakuatsiooniseadmetele, Connect mootorlukud, kolmepunktilukuraamid ja mõned liigitamata lukuraamid.


Tehniline info


Assa Abloy Connect seeria lukud on saadaval kolmes eri mõõdus: lukuraami otsaplaadist südamiku keskjooneni (backset) võib olla 35, 50 või 70 mm. Tänu suurepärasele tehnilisele lahendusele on kõik lukustusfunktsioonid saadaval nii moodul- kui ka kitsasprofiillukkudel:

35 mm backset’ iga lukk vahetas välja Classic kitsasprofiilluku, mille kaugus lukuraami otsaplaadist
südamiku keskjooneni on 28 mm. Muutus on sisse viidud koostöös arhitektide, tehnikute ja uksevalmistajatega.

Connect kitsasprofiillukud komplekteeritakse koos Assa ovaalsete südamikega ja kateplaatidega S4

50 mm backset on sama mõõt, mida kasutatakse Assa Classic moodullukkude puhul. Komplekteerimiseks sobivad kõik senised tarvikud.

70 mm backset – paljudel eriotstarbelistel ustel, nagu tule- või helikindlad uksed, tuleb nende konstruktsioonilise eripära tõttu kasutada suurema sügavusega lukuraame. 70 mm backset tagab ukse mugavama kasutuse. Sobivad kõik Classic moodullukkude tarvikud.

Assa Abloy Connect tootenumbrite ülesehitus põhineb EU lukustandarditel ja luku funktsioonidel.

Esimene number näitab luku tüüpi: vastavalt EU standarditele kasutuslukk või turvalukk, avariiväljapääsu lukk, elektromehhaaniline lukk jne. Teine ja kolmas number näitavad luku funktsiooni: ühe või kahe kaldkeelega, lingikeele ja konkskeelega, ainult konkskeelega jne. Lisanumbrid tähistavad südamiku kaugust lukuraami otsaplaadist: -35, -50, -70 mm.

Connect lukuraamide joonised

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.