Palmett Lukud OÜ

Tallinn: Laki 3a
puh +372 656 3631
Tartu: Ringtee 75
puh +372 738 0154
palmett@palmett.eu


Peitekilvet ja avainpesänpeitteet

ASSA lukkorunkojen mitat, avainpesien ja painikkeiden kiinnitykset ovat standardeja sen ansiosta erilaisia lukko-osia on keskenään helppo yhdistellä ja vaihtaa. Moduulilukoista pitää erottaa vain kaitaprofiililukot ja pienikokoiset erityislukot. Lukkotarvikkeet - avainpesänpeitteet, peitekilvet - sopivat ASSA lukoille, antaen lukemattomia mahdollisuuksia lukkojen käyttämiseksi erityypisillä  ovilla.

Avainpesänpeitteitä käytetään ASSA moduulilukoilla, jos niillä ovat pyöreät tai soikeat avainpesät. Soikean avainpesälle pitää oven paksuuden ja peitekilpien käytön mukaan valita peiterenkaan oikea korkeus - 6, 8, 11, 13, 16, 18 mm(standarti), 21 tai 24 mm. Kaikkiin sarjoihin kuuluvat kiinnitysruuvit ja muut tarvittavat tarvikkeet. Sarjojen osia voi tilata myös erikseen. Mahdollinen pintaviimeistely vaihtoehdot ovat läikkyvä ja matta kromi, läikkyvä ja matta messinki sekä tumma oksidi.

 

Assa 256e

Varmuuslevyjä käytetään ASSA moduuli- tai pienikokoisilla lukkorungoilla lukon varmuuden parantamiseksi ohuilla tai ei erittäin vahvoilla ovilla. Varmuuslevyt on valmistettu lujitetusta metallista, ovia lävistävillä kiinnityspulteilla. Varmuuslevyjen käyttäminen nostaa lukon varmuutta sekä antaa Ruotsin turvallisuusstandardin SS3522 mukaan 4. luokan lukon tason.

 

Assa 4291

Koristeellisia peitekilpiä käytetään ASSA moduulilukkorunkojen kanssa ja ne sopivat hyvin esimerkiksi käytetyillä ovilla lukon vaihdoista aiheutuneiden vanhojen lukkoaukkojen peittämiseksi tai yksinkertaisesti koristeelliseen tarkoitukseen.

Assa 4294

ASSA kaitaprofiililukkojen peitekilpiä käytetään ASSA kaitaprofiililukkojen ja soikeiden avainpesien kanssa.